Palvelut

Palvelumme

Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja digitaaliseen menestykseen. Verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta aina luotettavaan IT-tukeen, räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi. Panostamme käyttäjäystävälliseen suunnitteluun ja hakukoneoptimointiin, jotta sivustosi erottuisi ja houkuttelisi kävijöitä.

Verkkosivustot

Tarjoamme ammattitaitoista suunnittelua ja toteutusta, jotka kuvastavat ainutlaatuista brändiäsi ja viestivät tehokkaasti kohdeyleisöllesi.

Verkkosivustot - Mitä tarjoamme?

Jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja räätälöimme palvelumme täysin tarpeidesi mukaan varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Panostamme käyttäjäkokemuksen parantamiseen, varmistaen että sivustosi on helppokäyttöinen ja houkutteleva vierailijoille.

IT-Tuki

Tarjoamme kattavaa ja luotettavaa IT-tukea, joka pitää yrityksesi toiminnan sujuvana ja tehokkaana olipa kyseessä sitten ohjelmistojen asentaminen, päivittäminen tai laitteiden konsultointi.

IT-Tuki - Mitä tarjoamme?

Palveluihin kuuluvat muun muassa tietokoneiden käyttöönotto, tietokoneiden kasaus, verkkolaitteiden konfigurointi ja ohjelmistojen, ajureiden sekä erilaisten oheislaitteiden asennus sekä paljon muuta! Kysy rohkeasti lisää.

DJ-keikat

Lisäksi tarjoamme viihdepalveluita unohtumattomien hetkien luomiseksi erilaisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, syntymäpäiväjuhla, häät tai mikä tahansa muu juhla, meillä on musiikki ja tunnelma, joka saa vieraasi liikkeelle.

DJ-tapahtuma - Mitä tarjoamme?

DJ-keikalla tarjoamme tilaisuuteesi sopivan musiikin, ammattitaitoisen DJ:n sekä mahtavan valaistuksen sekä äänentoiston. Kysy lisää, kerron mielelläni!

Tavoitteena yksilölliset ja innovatiiviset digi-ratkaisut

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä ja innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja, jotka tukevat heidän kasvua ja menestystä verkossa.

Palveluita läheltä Itä-Suomesta

Palvelemme Itäisen Suomen alueella

Juuremme sijaitsevat Heinävedellä. Olemme ylpeitä tarjotessamme palvelujamme laajasti Itä-Suomen alueella, palvellen muun muassa seuraavilla paikkakunnilla:

  • Heinävesi
  • Savonlinna
  • Joensuu
  • Mikkeli
  • Kuopio
  • Varkaus
  • Kitee

Kasu.fi tarjoaa digi-ratkaisujen suunnittelua ja toteutusta jokaisen tarpeisiin.

Metatietoja:

Verkkosivustot Heinävesi

Verkkosivustot Savonlinna

Verkkosivustot Joensuu

Verkkosivustot Varkaus

Verkkosivustot Kuopio

Verkkosivustot Mikkeli

Ota yhteyttä

Toteutetaan yhdessä verkkosivustot tarpeidesi mukaan

Puhelin lisätään pian...

Puhelinnumero lisätään pian.

kasu.fi@outlook.com

Tavoiteltavissa vuoden jokaisena päivänä.

© 2024 – Kasu.fi – vikailmoitus verkkosivustosta